top of page

WORKSHOP D'HIPNOSI

ADRIÀ MASSANET
Hipnosi terapèutica ericksoniana i generativa

La hipnosi és un procés natural, del qual entrem i en sortim de manera automàtica moltes vegades durant el dia. Tot i així, ja que no ens ensenyen a reconèixer-la, és comú que hi hagi malentesos sobre la seva utilitat, especialment si l'única hipnosi que es coneix és la d'espectacle. Entendre els mecanismes bàsics de la hipnosi i naturalitzar la nostra relació amb ella ens obre la porta a accedir amb més confiança al nostre subconscient com a font d'aprenentatge amb finalitats tant creatives com terapèutiques. Malgrat que existeixen una gran quantitat de tècniques i aproximacions a treballs amb hipnosi, aquests tallers es basen principalment en els treballs de Milton Erikson i Stephen Gilligan .

PROPERS TALLERS

28 Novembre 2021 de 10h a 13h - El llenguatge de l'hipnosi terapéutica en la relaxació. Aquest taller dirigit a qui vulgui millorar la capacitat d'acompanyar a altres en una relaxació profunda, ja sigui per motius professionals (terapeutes, facilitadors yoga, professionals de la salut…) o per qui vulgui millorar aquesta habilitat per a integrar-le en el entorn mes proper (amistats, parella, fills...); no cal cap coneixement previ i està obert a tots. Explicarem patrons del llenguatge ericksonià i després practicarem per poder integrar el coneixement a través de l'experiència. L' aportació de 25 euros es destina a l'ajuda al projecte d'escolarizació al Nepal de Marta Lázaro. A Samadhi Yoga Barcelona

TALLERS REALITZATS

Abril 2021 Taller hipnosi per parelles a la Casa Rosada

Març 2021 Taller d'introducció a la hipnosi a Akasha Hub

Gener 2021 Workshop de pathworking a Amara Valley

Desembre 2021 Workshop d'hipnosi a Amara Valley

Juliol 2020 Taller d'introducció a la hipnosi a Akasha Hub

Juny 2020 Workshop d'hipnosi en Sequoia

Febrer 2020 Taller d'introducció a la hipnosi a Akasha Hub

Novembre 2019 Taller d'introducció a la hipnosi a Akasha Hub

PER A MÉS INFORMACIÓ SOBRE HIPNOSI
En el cas que et vingui de gust llegir un bon llibre sobre hipnosi, et recomano que et miris Trance-formate de Grinder i Bandler. Si vols llegir més robre el tema aquí em tens alguns que també són molt interessants: La hipnosi de Milton Erikson, Trance generatiu , Canvi, Solcar el mar sense que el cel ho sàpiga

Si saps anglès també et pot resultar interessant aquest vídeo del treball d'hipnosi amb nens (potser ara te'n adonaràs que també hipnotitzes sense saber-ho!), o que també es pot fer servir en l'entrenament esportiu .


SESSIÓ D'HIPNOSI
En el cas que desitgis contactar per a una sessió personal, per favor escriu-me  a ambhipno@gmail.com. Com a referència, s'haurien d'experimentar canvis significatius durant de les tres primeres sessions.

FORMACIONS REALITZADES

Màster avançat en Hipnosi a Neuron

Màster en Hipnosi a Neuron

Màster en hipnosi terapèutica a Medhipnosis (amb mòduls específics de regressió a vides passades, sobrepès, cura de fòbies i tècniques d'hipnosi ràpida)

Trainer 's trainer a l'PNL a Institut Gestalt

Màster en mindfullness Institut Gestalt (MBSR, MBCT, Alimentació)

Màster Practitioner PNL a Neuron

Practitioner PNL a l'Institut Gestalt

Enginyeria en programari a la UPC / UOC.

CONTACTE

ambhipno@gmail.com| telegram @adriazero

bottom of page